HTTC

HTTC työkalutVankkaa kokemusta

Tuoreesta yrityksestä huolimatta yrittäjillä on vankka työkokemus lvi- ja rakennusalalta. Palvelemme niin uudis- kuin korjauskohteissa, loma-asunnoista kerrostaloihin. Erityisesti putkistosaneerauksista meiltä löytyy rautainen kokemus. Korjaus- ja uudisrakentamisen talotekniikkaelementtien suunnittelusta, reitittämisestä ja tuotekehityksestä kokemusta on yhteensä yli 20 vuotta. Kokemusta on yrittäjille kertynyt myös korjaus- ja uudisrakentamisen hanke- ja lvi-suunnittelusta valtakunnallisesti paikallisten suunnittelijoiden, valvojien ja viranomaisten kanssa.

Yrityksemme kotipaikka on Mikkeli, mutta palvelemme asiakkaita ympäri Suomea.

Tekijät

HTTC ryhmäkuva

Harri Kaipainen
toimitusjohtaja, LVI-teknikko
Työkokemus: Kokemusta n. 17 vuotta korjaus- ja uudisrakentamisen talotekniikkaelementtien suunnittelusta, reitittämisestä ja tuotekehityksestä. Kokemusta on kertynyt myös korjaus- ja uudisrakentamisen hanke- ja lvi-suunnittelusta valtakunnallisesti paikallisten suunnittelijoiden, valvojien ja viranomaisten kanssa. Rakennusalalta kokemusta on noin 18 vuotta. Lvi-alan kokemusta on omakotitalojen ja huoneistoremonttien lvi-suunnittelusta ja kvv- ja iv-valvonnasta ja urakoinnista.

Tero Lampinen
LVI-insinööri (AMK)
Työkokemus: Lvi-suunnittelusta kokemusta on noin 6 vuotta mm. kouluista, päiväkodeista, kirkoista ja autotaloista. Omakotitaloista ja loma-asunnoista kokemusta löytyy niin suunnittelusta kuin valvonnasta. Korjaus- ja uudisrakentamisen talotekniikkaelementtien suunnittelusta ja reitittämisestä kokemusta on n. 5,5 vuotta.

Teemu Saarinen
LVI-insinööri (AMK)
Työkokemus: Lvi-suunnittelusta kokemusta on noin 7 vuotta. Lvi-suunnitelmia omakotitaloihin, rivitaloihin, kerrostaloihin ja teollisuuskiinteistöihin. Korjaus- ja uudisrakentamisen talotekniikkaelementtien suunnittelusta ja reitittämisestä kokemusta on noin 4 vuotta. Rakennusalalta (Suomessa ja ulkomailla) kokemusta on noin 5 vuotta.

Martti Haapaniemi
Talotekniikan insinööri (AMK)
Työkokemus: Talotekniikasta kokemusta on noin 3 vuotta mm. kouluista, päiväkodeista, kirkoista ja autotaloista. Omakotitaloista ja loma-asunnoista kokemusta löytyy niin suunnittelusta kuin valvonnasta.