IV-mittaukset

slider750-mittausPuhdas ja riittävä sisäilma eivät ole itsestäänselvyyksiä, mutta niille asetettuihin kriteereihin voidaan päästä määräysten mukaisella huolellisesti alusta loppuun toteutetulla ilmanvaihtojärjestelmällä. Pelkästään oikea asennustapa sekä hyväksytyt materiaalit eivät takaa järjestelmän oikeaa toimintatapaa, vaan järjestelmän tulee olla myös tasapainossa toimiakseen suunnitellulla tavalla.

Määräysten mukaan tehtyjen suunnitelmien ohjeistamana tasapainotettu järjestelmä luo perustan laadukkaalle sisäilmastolle. Laadukas sisäilmasto lisää viihtyvyyttä sekä hyvinvointia. Oikein mitoitettu ja säädetty talotekninen järjestelmä pidentää myös rakennuksen elinkaarta ehkäisten esimerkiksi kosteudesta ja lämpötilavaihtelusta johtuvia ongelmia.

Ilmanvaihdon mittaus- ja säätötöiden tarkoituksena on mitata ja säätää ilmamäärät ja turvata riittävä ilman vaihtuvuus tilassa. Moderni talotekniikka mahdollistaa sisäilmaston hallitsemisen ja sen muuttamisen vastaamaan käyttäjän tarpeita. Insinööritoimisto HTTC tarjoaa luotettavan mittaus- ja säätöpalvelun.

Kysy lisää Teemulta 050 4160146 tai teemu.saarinen@httc.fi