Palvelut

Hyvän LVI-suunnittelun tavoitteena uudis- ja saneerauskohteessa tulee olla asennus- ja käyttökustannuksiltaan edullinen, loppukäyttäjää miellyttävä ja taloudellisesti hyvä kokonaisratkaisu. Suunnittelun merkitys on suuri erityisesti saneerauskohteissa. Huolellisella ja järkevällä suunnittelulla löydetään hyvä kokonaisratkaisu asiakkaalle.

Insinööritoimisto HTTC tarjoaa laadukasta lvi-suunnittelua uudis- ja saneerauskohteisiin. Meiltä saat suunnitelmat nopeasti ja edullisesti. Luota ammattilaisiin!

Varmistamme ammattitaitoisella lvi-valvonnalla, että teidän tulevassa kodissa tehdään järkeviä ratkaisuja.

Insinööritoimisto HTTC Oy:lla on vuosien kokemus lvi- ja rakennusalasta, kuten rakentamisesta, lvi-asennuksista, suunnittelussa, valvonnassa ja lvi-alan ongelmien ja epäkohtien ratkaisemisesta.

Annamme lausuntoja eri toimijoille (osakas, viranomainen, urakoitsija jne) lvi-alaan liittyvissä asioissa.

Hoidamme niin pienet kuin isommatkin lvi-asennukset laadukkaasti ja nopeasti. Pääsääntöisinä kohteina ovat saneeraus- ja uudisrakennukset, loma-asunnoista omakotitaloihin.

Palveluitamme:

  • IV-mittaukset ja -säätö
  • Viemäriasennukset
  • Putkityöt, -asennukset ja -saneeraukset
  • Ilmastointi- ja ilmanvaihtotyöt
  • Vesijohtojen asennukset sisälle ja/tai ulos
  • Vesikalusteet

Luota lvi-asennuksissa ammattilaisiin ja muista myös kotitalousvähennys.

HTTC palvelee asiakkaita myös haja-asutusalueen jätevesiasioissa. Meiltä saat neuvontaa, suunnittelua, valvontaa ja tarvittaessa myös asennusta jätevesijärjestelmiin.

Perustason pätevöitynyt energiatodistuksen laatija: Tero Lampinen

Meiltä löytyy pitkä ja laaja kokemus energiatodistusten laatimisista. Pyrimme hyödyntämään laajaa kokemusta lvi- ja rakennusalalta energiatehokkuuden parannusehdotuksissa.

Meiltä energiatodistukset ja -selvitykset edullisesti ja nopeasti.

Kohteet